Vind een praktijk

Heeft u pijn aan uw voet? Met meer dan honderd Podozorg praktijken zit er altijd een podoloog bij u in de buurt. Klik op de onderstaande knop en vind de dichtstbijzijnde podoloog!

Vind een praktijk

Ervaring van Marloes

“Ik ervaar minder klachten zoals vermoeide benen, als ik andere schoenen heb voel ik het gelijk weer.”

Sportcompressiekousen zorgen voor betere bloedcirculatie

Genoeg bewegen voor een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk! Dit betekent bewust eten, genoeg bewegen, goed slapen en voldoende ontspannen. Genoeg bewegen doen we door regelmatig te sporten en of dat nu hardlopen, voetballen of skiën is: er wordt veel van de benen gevraagd. Daarom is het belangrijk om voor goede bloed- en vochtcirculatie te zorgen. Dit kan door middel van sportcompressiekousen.

Wat doen sportcompressiekousen?

Sportcompressiekousen ondersteunen de spieren tijdens het sporten. Er wordt een lichte druk uitgeoefend op de kuit wat de doorbloeding in het spierweefsel verbetert, de spiercoördinatie verbetert en de verzuring van de spier tegen gaat. Door gedurende het sporten kousen met compressie te dragen, verklein je dus de kans op blessures, spierpijn en kramp.

Vul uw sportoutfit aan met sportcompressiekousen

Als we onze sportoutfit bekijken, ontbreken helaas vaak de sportcompressiekousen. Ze zijn er echter voor diverse sporten en in verschillende maten en kleuren. De kousen zorgen voor meer energie en sneller herstel, wie wil dat nu niet? Vul daarom uw sportoutfit aan met sportcompressiekousen en zorg voor een betere bloed- en vochtcirculatie in uw benen.

Vind een praktijk

Wilt u graag advies over het dragen van sportcompressiekousen? Onze Podozorgers staan voor u klaar! Klik op de onderstaande knop en vind een Podozorg praktijk bij u in de buurt.

Vind een praktijk

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.